...Congratulation if you are getting married soon...

So many different people, so many different love stories. So many different love stories, so many different photographers. There is a huge choice in both selections. First you have to find the love of your life and then in the sea of ​​photographers and the one who will record the day of your big life decision. It's not easy for you.


But I believe that "gut feeling" decided who your partner is, so it would be wise for that same feeling to decide who will record your moment that day. As you look at these photos, you will immediately know if you resonate with them or if something does not suit you. Be honest with yourself and it will lead you to the right decision.


It is also in my interest that the couples who choose me are sure of their decision in order to give me their trust. Trust, as in a partnership relationship, is also important in our cooperation. I look forward to your decision, whatever it is. And whoever your heart chooses, I wish you wonderful memories that you will scroll through, look at and remember as often as possible or whenever you feel the need. I believe that these people in the photos below look at the photos every day and admire them. :) If not every day, then at least once a year. :)


I hope!Koliko različitih ljudi, toliko različitih ljubavnih priča. Koliko različitih ljubavnih priča, toliko različitih fotografa. Veeeliki je izbor i u jednom i u drugom odabiru. Prvo moraš pronaći ljubav svog života, a onda u moru fotografa i onog koji će zabilježiti dan tvoje velike životne odluke i slavlja te iste odluke. Nije vam baš lako.


No vjerujem da je onaj "gut feeling" presudio tko je vaš partner, pa bi bilo mudro da isti taj feeling presudi tko će zabilježiti vaše momente toga dana. Dok budete gledali ove fotografije znat ćete odmah rezonirate li s njima ili vam tu ipak nešto ne odgovara. Budite iskreni prema sebi i to će vas dovesti do prave odluke. I meni je u interesu da parovi koji me odaberu budu sigurni u svoju odluku kako bi mi pružili povjerenje. Povjerenje kao i u partnerskom odnosu je bitno i u našoj suradnji. Veselim se vašoj odluci koja god je. I koga god vaše srce odabralo, želim vam predivne uspomene koje ćete listati, gledati i prisjećati se što češće ili kad god osjetite potrebu. Vjerujem da ovi ljudi na fotografijama ispod svaki dan gledaju fotke i dive se. :) Ako ne svaki dan, onda barem jednom godišnje. :)


Nadam se!

San Canzian wedding
San Canzian wedding
San Canzian wedding
Istria Wedding photographer
Meneghetti Wedding Photographer

Check my galleries

Order your wedding book

Published

Testimonials

Virna & Mislav


“Draga Josipice,
Nikako naći mira i da smo doma. I evo išli za vikend na Mrežnicu i jučer smo pogledali i RASTOPILI SE!! Znači fotke su TOP TOP TOP !! Toliko smo uživali gledajući slideshow, tako da si je*** uspjela sve uhvatiti i dočarati atmosferu koja je bila. Svaka ti čast!!! Prekrasneee suuu!!!
Hvala ti puno puno puno na tim uspomenama za cijeli život!! Stvarno smo uživali s tobom. I da su fotke ispale nikakve bili bi sretni da smo te upoznali jer si nam MRAK. Hvala ti, presavršene su fotke <3”

01 / 03

FAQ

Zašto si ti tako super fotograf?

Moguće da sam zato što dajem apsolutno sve od sebe i ne odrađujem svoj posao nego ga živim. Idem uvijek od toga da radim onako kako bi ja voljela da netko meni uhvati moje vjenčanje. Nenametljivo, prijateljski, kao gost na vjenčanju. Posvećenost je odgovor. A i ljubav prema fotografiji i prema ljudima.

Jel su ti već dosadila vjenčanja?

Apsolutno ne. Kada se to dogodi vjenčanja više neću raditi. Nisu mi dosadila iz razloga što su svaki put drugi ljudi, druge lokacije, drugi gosti, drugačije svijetlo, drugačiji trenuci, energija, osmijesi, veselje, party. Ništa nije isto i to je ono što me veseli i čini moj posao svaki put uzbudljivim. Doma se vraćam fizički iscrpljena zbog opreme, ali psihički ispunjena i punog srca da je to nešto neopisivo.

Kako te možemo rezervirati za naše vjenčanje?

Prvi korak je ispuniti upit na ovoj stranici kako bi provjerili jesam li dostupna na vaš datum. Drugi korak je ako vam odgovara ponuda idemo se upoznati i družiti. Potpisujemo ugovor i vi uplaćujete kaparu. Prije samog vjenčanja prolazimo kroz raspored. I zadnji korak slavlje vaše ljubavi uz click click click koliko je moguće sa distance. Kao gost :)

Imaš najbolji posao na svijetu!

DAAAAAAAA. Svjesna sam toga i zahvalna svaki dan što radim ono što volim i što volim ono što radim.

P U B L I S H E D